Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Колін Фаррелл розповів про хворобу свого сина та перші його кроки

Люди

Степан ПРОЦЬ
10 серпня 17:13
198
Джерело: Газета "Життєві історії"

Колін Фаррелл і його син Джеймс

Колін Фаррелл розповів про хворобу свого сина та перші його кроки
Важка таємниця зіркового актора Фарелла

Життєві історії

 

 

Зірковий актор Колін Фаррелл описав, як спостерігав за першими кроками свого сина напередодні його четвертого дня народження після того, як уперше розповів про свій синдром Ангельмана. Син Коліна Джеймс, якому зараз 20 років, народився з нейрогенетичним розладом, що спричиняє затримку розвитку, порушення рівноваги та інші проблеми.


Розповідаючи про цей "глибокий" момент журналу PEOPLE, 48-річний Колін сказав: "Я знав, що вони [опікуни Джеймса] працюють над тим, щоб він міг ходити. Хвороба відпустила його, і він просто підійшов до мене. Це було так глибоко. Це була магія. Я ніколи не забуду вираз його обличчя, сповненого рішучості, коли він йшов до мене. Він зробив десь шість кроків, і я розплакався".


Тепер актор зміг зазирнути в життя зі своїм сином, заснувавши фонд для інших дорослих людей з інтелектуальними порушеннями. Стан Джеймса такий важкий, що він не розмовляє і потребує допомоги опікуна, який живе з ним, щоб виконувати повсякденні завдання.


Актор ділить Джеймса зі своєю колишньою, канадською моделлю Кім Борденаве, і має ще одного 14-річного сина на ім'я Генрі від Алісії Бахледа-Курус, своєї колеги з фільму "Ундіна" 2009 року. 
Коли Джеймсу було чотири роки, Колін розповів про його синдром Ангельмана, заявивши, що його син продемонстрував "дивовижну мужність" перед обличчям свого захворювання. 


Пізніше він розповів, що вони з матір'ю Джеймса завжди радіють найменшим перемогам і насолоджуються досягненнями, в якому б віці вони не відбувалися, зокрема, першими словами Джеймса в шість років, його здатністю самостійно харчуватися у 19 років і контролем над нападами. 

 


Колін веде дуже приватне життя і до недавнього часу не вдавався до подробиць про свого сина, хоча розповів InStyle, що вперше вирішив "публічно розповісти про гордість і радість, які я відчував за нашого сина" під час відвідування Спеціальної Олімпіади 2007 року".


Він сказав: "Він збагатив моє життя, але я не хочу применшувати випробування, через які проходять багато сімей: страх, переляк, розчарування і біль... Коли ви є батьками дитини з особливими потребами, важливо відчувати, що ви не самотні".


Говорячи про батьківство дитини з особливими потребами, голлівудська зірка сказав, що Джеймс був головною причиною, чому він зміг стати тверезим. "Джеймсу було близько двох років, коли я кинув пити, коли я став тверезим, і він відіграв велику роль у тому, що я поставив пляшку на місце, велику роль", сказав він. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter