Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Колін Фаррелл на зніманнях спін-офу Бетмена «Пінгвін у Нью-Йорку»

Люди

Назар КОЛОДІЙ
01 лютого 15:24
144
Джерело: Газета "Життєві історії"

Головна роль зіркового актора

Колін Фаррелл на зніманнях спін-офу Бетмена «Пінгвін у Нью-Йорку»

ШОУ-БІЗ

 

 

 

Колін Фаррелл, 47-річний ірландський актор, продовжуває знімання «Пінгвіна у Нью-Йорку». Актор мав дуже реалістичну лисіючу перуку, волохаті груди та розстебнуту світло-сіру сорочку з темно-сірим жилетом, щоб зіграти спотвореного однойменного героя серіалу. Він зігрівався у великому сірому пальті в тон, яке сягало йому нижче колін. 


Колін мав загрозливий вигляд, коли йшов по уламках каміння, повністю втілюючи персонажа Пінгвіна, справжнє ім'я Освальд «Оз» Коблпот.


Майбутній серіал є спін-офом фільму «Бетмен» 2022 року, головним героєм якого є Роберт Паттісон. Пінгвін Коліна у цьому фільмі є колишнім старшим лейтенантом злочинного боса Кармайна Фелкона (Джон Татурро). Пінгвін іще не той злочинець, яким його зображують у коміксах, так само і Бетмен ще не є досвідченим борцем зі злочинністю.


Режисером фільму є Метт Рівз. Він порівняв персонажа Пінгвіна з Фредо Корлеоне (Джон Казале) з фільму «Хрещений батько» (1972) через «нікчемність, з якою він живе в родині, сповненій дуже сильних, дуже яскравих, дуже здібних, дуже жорстоких чоловіків».


«Пінгвіна» вперше анонсували ще 2021 року, а дія відбувається через тиждень після подій «Бетмена». Очікують, що він вийде в ефір наприкінці 2024 року.


Останні ролі актора в повнометражних фільмах відбулися 2022 року, коли, крім «Бетмена», він з’явився в чорній комедії-трагедії «Банши з Інішеріна», яку схвалил критики і яка отримала «Золотий глобус».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter