Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Коханому Ріанни загрожує 24 роки ув’язнення

Люди

Михайло СТОЛЯР
31 грудня 11:26
483
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Стосунки Ріанни та ASAP Rocky в напруженні

Коханому Ріанни загрожує 24 роки ув’язнення

ЗІРКИ

 

ASAP Rocky — американський реп-виконавець і партнер співачки Ріанни, може потрапити за ґрати на термін до 24 років, якщо суд визнає його винним у справі про стрілянину. Про це повідомляє видання Marca.


Взаємини зірок напружені через кримінальну справу репера. Якщо його визнають винним, йому загрожуватиме до 24 років в'язниці. Ріанна перебуває в сильному стресі, оскільки наближається суд.


Джерело, яке розмовляло з газетою National Enquirer, заявило: 


"Вони почали сваритися повсякчас, тому що у нього просто немає терпіння ні на що. До цієї халепи із судом вони й так ледве могли триматися одне одного, але їхнє сексуальне життя не існує в ці дні. Вони обоє просто занадто напружені".

 


ASAP Rocky, якого також знають як Ракім Ателастон Маєрс, судять за те, що він нібито під час зустрічі з колегою та співавтором кількох треків ASAP Rell влаштував з ним бійку, а потім дістав пістолет і вистрілив у руку.


Джерело також доповнило:


"Додайте до того, через що Rocky проходить через цей судовий процес, і це порохова бочка, коли вони сваряться. Він використовує це як привід, щоб утекти та погуляти з друзями, натомість Ріанна застрягла вдома з двома малими дітьми, не дивно, що вона розчарована".


Нагадаємо, раніше зіркова пара прогулялася з дітьми й зайшла в магазин одягу.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter