Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріанна й ASAP Rocky насолоджуються сонцем та адреналіном

Люди

Богдана СВІТЕНКО
10 серпня 13:30
223
Джерело: Газета "Життєві історії"

Ріанна та її чоловік

Ріанна й ASAP Rocky насолоджуються сонцем та адреналіном
Ріанна на відпочинку

Життєві історії

 

Співачка Ріанна насолоджувалась відпочинком зі своїм чоловіком ASAP Rocky у Барбадосі. 36-річна Ріанна одягнула прозору спідницю з коштовностями та баскетбольну майку, коли вирушила на пляж, щоб поніжитися на сонці.

 

 

Пара, в якої є двоє маленьких синів, також вирішила насолодитися адреналіном, катаючись на надувному човні в океані. Ріанна кричала від хвилювання, поки вони мчали по хвилях.

 

Нещодавно співачка з’явилась на Crop Over Carnival у своєму рідному Барбадосі, де вона зараз відпочиває разом із родиною. Зірка була в розкішному костюмі, оздобленому великою кількістю дорогоцінного каміння та різноколірним пір’ям.

 

Ріанна та ASAP Rocky дружили 10 років, перш ніж вивести свої стосунки на новий рівень. Інформацію про їхній роман було оприлюднено 2020 року. Вже 2022 року жінка зізналася, що вагітна первістком. Згодом вона також розповіла, що ця вагітність була незапланованою. «Я завжди думала, що спочатку буде шлюб, а потім дитина, але хто сказав, що так має бути? Я точно не дозволю цьому завадити мені стати матір'ю», розповіла Ріанна. За рік співачка знову була вагітною, вже другим сином.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter