Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кіш з броколі, помідором та курятиною

Кулінарні рецепти

06 червня
118

Смачна страва

Кіш з броколі, помідором та курятиною

Інгредієнти: 200 г борошна, 50 г масла, яйце, 50 г сметани, 0,5 ч. л. соди, сіль, 200 г курячого філе, ріпчаста цибулина, 200 г броколі, помідор; (на заливку) 150 г кисломолочного сиру, 2 яйця, 200 г сметани, 100 г твердого сиру, сіль до смаку, приправи до смаку (орегано, петрушка, базилік, мелений чорний перець).


Приготування. До борошна додати соду і перетерти з маслом до утворення крихт. Додати яйце, сметану та сіль, замісити еластичне тісто. Загорнути його в харчову плівку або покласти в пакет і помістити в холодильник, залишити в ньому на 30 хвилин. Потім тісто розкачати, викласти у форму і проколоти виделкою. Поставити в розігріту духовку. Випікати 15 хвилин. 
Куряче філе порізати кубиками й обсмажити з дрібно нарізаною цибулею. Броколі порізати й відварити в підсоленій воді впродовж п’яти хвилин. Витягнути з води, дати охолонути. Помідори розрізати. 


Заливка: сир перетерти через сито, додати до нього сметану, яйця, сіль і перець (до смаку). Ретельно перемішати. Викласти на підготовлену основу з тіста курку з цибулею, броколі, помідори, залити заливкою, посипати натертим твердим сиром. Зверху посипати все сушеними травами до смаку. Поставити в розігріту до  180-ти градусів духовку. Випікати 35–40 хвилин. 

Автор: Наталія Шевель

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter