Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардаш'ян очолила показ Balenciaga на Тижні моди в Парижі

Факти

Назар КОЛОДІЙ
03 березня 17:23
926
Джерело: Газета "Життєві історії"

Скандальна сексмодель

Кім Кардаш'ян очолила показ Balenciaga на Тижні моди в Парижі

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

 

Вітторія Черетті

 

У неділю вранці Кім Кардаш'ян очолила зірковий показ Balenciaga під час Тижня моди в Парижі. Це сталося після того, як на початку цього року фанати розкритикували Кім після того, як вона стала амбасадором Balenciaga, за рік після того, як бренд зіткнувся із суперечками через рекламу дітей і предметів БДСМ.

 

Мати чотирьох дітей раніше відмовлялася розривати зв'язки з будинком моди. Вона сказала, що її «приголомшили і породили огиду» зображення, які зумовили негативну реакцію на бренд. Після оголошення про її нове партнерство багато шанувальників були розчаровані рішенням і гнівно відповіли на її заяву, в якій вона написала, що її взаємини з брендом будуються на «зобов’язанні робити те, що правильно».

 

Прямуючи на показ подіуму, 43-річна зірка похизувалася своєю статурою в чорній мереживній сукні, яка облягала фігуру. Елегантна сукня стягувала її на талії та мала сексуальний дизайн на спині. Кім скрутила темні коси в гладкий хвіст і вибрала для заходу типовий гламурний макіяж.

 

Супермодель і подруга Леонардо ді Капріо 25-річна Вітторія Черетті прибула на захід у величезному білому пальті. Також тут була присутня модель Джоан Смоллз, яка одягла чорний костюм великого розміру.

 

42-річна зірка тенісу Серена Вільямс також з'явилася на заході, в яскраво-блакитній шубці та в простій чорній сукні.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter