Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардашьян копіює стиль і одяг дружини Каньє Веста

Люди

Марія КАЛУШ
27 червня 13:35
947
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кім Кардашьян і новий образ

Кім Кардашьян копіює стиль і одяг дружини Каньє Веста

Життєві історії

 

 

Кім Кардашьян знову звинуватили в тому, що вона копіює нову дружину Каньє Веста з її сміливим і ризикованим вибором одягу! Хоча спочатку в копіюванні 43-річну засновницю Skims звинувачували нову дружину Веста, Бьянку Ченсорі, за останні кілька місяців, схоже, сталося навпаки.


Шанувальники знову звинуватили зірку Кардашьян у копіюванні стилю нової дружини свого колишнього чоловіка. Зірка вийшла у світ у прозорій сорочці всього за декілька днів після того, як Ченсорі вдягла прозорий топ. Збіг? 

 


Маму чотирьох дітей сфотографували в Лос-Анджелесі 12 червня в дуже прозорому білому топі без бюстгальтера, який вона поєднала з чорною спідницею і чорними чобітьми від Gia Borghini. Б'янку сфотографували кількома днями раніше в іншому прозорому ансамблі з прозорого чорного кроп-топу з бандо і чорної тканини на стегнах, щоб зберегти свою скромність.


Це не вперше засновницю Skkn by Kim звинувачують у копіюванні стилю дружини її колишнього чоловіка. Кілька місяців тому Кім відмовилася від свого фірмового довгого волосся і зробила недбале рожеве мікрокаре, яке, на думку шанувальників, дуже нагадувало короткі пасма Б'янки...


"Вона так сильно хоче бути Б'янкою, це ясно як день", написав один шанувальник на Reddit після того, як з'явилися фотографії Кім, яка позує з обрізаним рожевим волоссям. "Просто будь собою, Кім, ким би ти не була", додав той самий шанувальник. 

 


Інший користувач Reddit сказав, що Кім на фотографіях "повністю схожа на Б'янку", а ще один написав: "Уявіть, що у вашого колишнього чоловіка з'являється новий партнер... ви мегабагата і живете дивовижним життям... і замість того, щоб просто жити далі своїм благословенним життям, ви намагаєтеся перетворитися на його нову молоду, гарячу подружку. Так соромно за її життя і за її душу".


"Кім подобається, коли ми говоримо, що вона перетворюється на Б'янку. Це те, чого вона хоче. Наші коментарі є для неї підтвердженням і запевненням того, що її зміна ідентичності працює, навіть якщо вона несправжня", коментує інший користувач Reddit. "Насправді це її бентежить. Щойно Б'янка знімається на камеру, Кім з'являється в тому ж одязі за декілька днів", написав іще один користувач, додавши, що "це тому, що вона змінила імідж? Я маю на увазі, це тому, що вона хоче показати її, думаючи, що вона має  кращий вигляд? Вона цього не робить. Б'янка завжди на фотографіях має природний вигляд, а не нафарбованою і не позує".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter