Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Б'янка Ченсорі в мінісукні на вечері з родиною Каньє Веста

Факти

Марія КАЛУШ
20 серпня 10:03
734
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Б'янка Ченсорі в новому образі

Б'янка Ченсорі в мінісукні на вечері з родиною Каньє Веста
Скандальна модниця на зустрічі з дітьми

Життєві історії

 

 

Модель Б'янка Ченсорі обрала ще одне сміливе вбрання на час сімейної вечері з дітьми Каньє Веста та власною сім'єю.


Б'янка одягла кремову мінісукню без бретельок із зухвало глибоким декольте. Образ доповнили прозорі колготки, що підкреслили її довгі ноги, та бежеві туфлі на підборах з ремінцями.


Австралійська архітекторка зробила мінімум макіяжу, демонструючи сяючий, як роса, колір обличчя, а чорне волосся уклала у гладку зачіску, коли прибула до пляжного ресторану Nobu в Малібу.
За вечерею 29-річну співачку супроводжували троє дітей Каньє: восьмирічний Сейнт, шестирічний Чикаго і п'ятирічний Псалом.


Користувачі швидко збіглися до розділу коментарів в Instagram TMZ після того, як зображення були опубліковані, висловлюючи своє несхвалення її вбрання на сімейній вечері. Багато хто запитував, чому ресторани, здається, завжди дозволяють її суперечливе вбрання.

 


Інтернет відреагував на відверте вбрання Б'янки Ченсорі для сімейної вечері.


«Ресторани повинні почати забороняти їм вхід». «Не знаю, що з ним не так, якщо він дозволяє їй бути майже голою перед своїми дітьми. І не знаю, чому Кім це дозволяє. Їй потрібно проявити трохи поваги до дітей і до себе». «Навколо його дітей це дикість». «Неприйнятна поведінка батьків».


Під час шлюбу Каньє з Кім попередні епізоди KUWTK показували, що Вест часто просив Кім одягатися більш пристойно, якщо він вважав, що вона одягається занадто відверто.


Засновник Yeezy мав значний вплив на її модний вибір протягом їхнього шестирічного шлюбу, що контрастує з його підходом у шлюбі з Б'янкою, як зазначають багато шанувальників.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter