Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кім Кардаш'ян і Оделл Бекхем-молодший не афішують стосунків

Люди

24 березня
63

Новий зірковий роман

Кім Кардаш'ян і Оделл Бекхем-молодший не афішують стосунків

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Кім Кардаш'ян і Оделл Бекхем-молодший вирішили зберігати свої стосунки в таємниці. Ходять чутки, що зірка реаліті-шоу та переможець Суперкубка постійно зустрічаються впродовж кількох місяців. Натомість Тейлор Свіфт і Тревіс Келс залюбки привертають до себе увагу медіа.


Нещодавно Кім і Оделл прибули на вечірку Бейонсе, проте з інтервалом у кілька хвилин, перш ніж провести разом небагато часу на святкуванні. «Вони справді намагаються бути поза увагою  публіки», повідомило джерело журналу. Хоча Кардаш'ян прагне бути в центрі уваги, оскільки її відома родина ділиться майже кожною подробицею свого життя в реаліті-шоу «Іти в ногу з Кардаш'янами» та «Кардаш'яни».

 

 

Мати чотирьох дітей рідко ухилялася від того, щоб оприлюднювати свої стосунки: її весілля з колишнім чоловіком Каньє Вестом, її 72-денний шлюб із колишнім гравцем НБА Крісом Хамфрісом і останній роман із Пітом Девідсоном займають центральне місце в шоу. Проте засновниця SKIMS інакше ставиться до свого нового флірту з вільним агентом НФЛ.


«Кім дуже подобається Оделл, і вона не хоче, щоб щось зіпсувало це», стверджує видання. Тому пара, як кажуть, намагається тримати свій квітучий роман у таємниці.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter