Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардаш’ян зустрілася зі своїм колишнім чоловіком Каньє Вестом

Факти

Богдана СВІТЕНКО
13 квітня 18:39
2587
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кім Кардаш’ян з ексчоловіком

Кім Кардаш’ян зустрілася зі своїм колишнім чоловіком Каньє Вестом

Життєві історії

 

Американська зірка Кім Кардаш’ян з’явилася на баскетбольному матчі свого сина Сейнта. Там також перебував батько хлопчика Каньє Вест. Каньє приїхав на матч окремо від колишньої дружини та поводився стримано. Залишили матч вони теж порізно. 

 

 

Кім обрала для себе повністю чорний образ із легінсів та об’ємної шкіряної куртки з довгими рукавами. Кардаш’ян доповнила свій образ туфлями на високих підборах та сонцезахисними окулярами. На обличчі моделі був легкий макіяж, що добре виділяв її зовнішність.

 

43-річна Кім часто публікує в соцмережах уривки життя своїх дітей. Окрім сина, у моделі та її колишнього чоловіка є ще троє спільних дітей: донька Чикаго, Норт і син Псалом. Нещодавно Кім та Каньє відвідували ще одну гру Сейнта. Тоді чоловік по-дружньому обіймав свою колишню дружину. 

 

Тепер у 46-річного американського репера є нова кохана, 29-річна австралійська архітекторка Б’янка Ченсорі. З нею він одружився торік, менш ніж за два місяці після розлучення з Кім. Останнім часом Каньє і Б’янка демонструють нові моделі одягу й образи на різноманітних заходах, які вражають глядачів своєю епатажністю і відвертістю. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter