Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кіану Рівз із коханою зустрілися на зніманні нового фільму

Люди

Назар КОЛОДІЙ
28 березня 12:20
106
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кохання надихає

Кіану Рівз із коханою зустрілися на зніманні нового фільму

Життєві історії

 

Олександра та Кіану

 

59-річна зірка «Матриці» та 54-річний досвідчений художник стиснули губи і усміхнулись під час  перерви у зніманні фільму. Перш ніж Кіану поцілував кохану, артист підійшов до неї, й вони виконали маленький танець. Олександра та Кіану вперше познайомилися на вечірці 2009 року й разом працювали над двома книгами про мистецтво, перш ніж офіційно вийти на червону доріжку 2019 року.


На знімальному майданчику Кіану носив повсякденний чорний флісовий светер поверх білої футболки в поєднанні з джинсами та коричневими туфлями. Його звичайні довші чорні коси були підстрижені в коротку стрижку для фільму. Олександра створила рокерський шик у чорній шкіряній куртці, сірих джинсах і чорних черевиках на шнурівці. Її сріблясті коси були зібрані к хвіст, а очі вона прикрила сонцезахисними окулярами.

 

 

Торік у березні Кіану пролив світло на свій роман із Олександрою. Коли його попросили назвати «останній момент блаженства», він сказав People: «Декілька днів тому з моєю коханою. Ми були в ліжку». Зірка «Джона Вка» додала: «Ми усміхалися. Почуваюся чудово. Просто було дуже приємно бути разом». Пара здебільшого оберігає своє приватне життя і рідко обговорює подробиці стосунків публічно.


Коли на початку листопада 2019 року вона вийшла на червону доріжку з Кіану на LACMA Art + Film Gala, Олександра опинилася на межі божевілля в інтернеті. «Я думаю, що всі знайомі мені телефонували, і це було круто», — сказала вона британському Vogue за декілька місяців.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter