Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кевін Спейсі планує повернутися в Голлівуд. Друзі підтримали актора

Факти

Назар КОЛОДІЙ
17 травня 10:19
283
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кевін Спейсі шкодує за вчиненим

Кевін Спейсі планує повернутися в Голлівуд. Друзі підтримали актора

Життєві історії

 

 

Здавалося, що Спейсі був близький до того, щоб заплакати, і його голос почав ламатися під час емоційного інтерв’ю The Telegraph цього тижня. Чимало зіркових акторів, враховуючи Ліама Нісона та Шерон Стоун, об’єдналися навколо оскароносної зірки, щоб закликати припинити його «семирічне вигнання».


Зірка «Карткового будиночка» звинуватив телекомпанію Channel-4 в тому, що вона проводить кампанію з його дискредитації. Телекомпанія вирішила продовжити показ двосерійного фільму «Спейсі без маски», який розповідав про нечувані свідчення і ймовірну неадекватну поведінку актора.


Під час емоційного інтерв'ю виданню The Telegraph Кевін Спейсі зізнався, що в минулому поводився погано і робив неадекватні речі. Проте впродовж останніх семи років він був зосереджений на тому, щоб рости духовно і стати кращою людиною. «Якщо хтось думає, що я не дуже шкодую про свої помилки або через те, що зробив комусь боляче на своєму шляху, тоді ви зовсімне знаєте мене. Якщо хтось думає, що я залишу акторську діяльність, вони помиляються», — сказав актор.  


2017 року Кевіна звільнили із серіалу Netflix «Картковий будинок» після звинувачень у розбещенні актора Ентоні Реппа, коли йому було 14 років, а Спейсі — 26. Під час цивільного процесу в Нью-Йорку 2022 року Спейсі визнали невинним. Присяжні дійшли висновку, що події злочину відсутні. Актора також звільнили від звинувачень у сексуальному насильстві над чотирма іншими чоловіками у кримінальному процесі в Лондоні торік.


Спейсі виступив перед представниками медіа, які зібралися біля суду Саутворка після того, як його визнали невинним у сексуальних злочинах, які він нібито скоїв упродовж 2001 і 2013 років.
Спейсі отримав дві премії «Оскар» як найкращий актор другого плану у «Звичайних підозрюваних» 1996 року та як найкращий актор 2000 року у фільмі «Краса по-американськи», що також забезпечило йому премію Bafta як виконавцю головної ролі.  1996 року актор переміг у номінації «Найкращий актор другого плану» за роль у фільмі «Звичайні підозрювані».

 


Захищаючи Спейсі, Шерон Стоун сказала, що «не може дочекатися повернення Кевіна на роботу». «Він геній. Він такий елегантний і веселий, великодушний і знає про наше ремесло найбільше», — сказала Стоун Daily Telegraph.


Актор Ліам Нісон також став на захист актора: «Я був глибоко засмучений, дізнавшись про звинувачення проти Спейсі. Кевін - хороша людина і людина з характером. Він чутливий, добрий і має приголомшливе почуття гумору. Він також один із наших найкращих артистів у театрі й кіно», - мовив Нісон.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter