Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кевін Костнер виграв справу щодо аліментів проти колишньої дружини

Люди

Михайло СТОЛЯР
02 вересня 07:57
429
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кевін Костнер виграв справу щодо аліментів проти колишньої дружини

Кевін Костнер — голлівудський актор, виграв судову справу проти колишньої дружини Крістін Баумгартнер і домігся, щоб сума аліментів була меншою. Про це повідомляє Us Weekly.


За рішенням суду, Костнер повинен буде сплачувати Баумгартнер трохи більше ніж 63 тисячі доларів на місяць на утримання трьох дітей: синів Кейдена, 15 років, Логана, 14 років, а також дочки Грейс, 12 років. Раніше Баумгартнер отримувала тимчасову підтримку в розмірі майже 130 тисяч доларів.


Крістін вимагала від зірки фільму "Водний світ" щомісячну плату на дітей у розмірі 248 тисяч доларів. Однак Кевін заперечував і заявляв, що не може собі дозволити такий великий платіж, оскільки "зараз він зароблятиме значно менше, ніж 2023 року" після завершення зйомок серіалу "Єлловстоун" (серіал, у якому знаменитість грає головну роль).

 


Судовий процес між колишнім зірковим подружжям тривав два дні — від 31 серпня до 1 вересня. Після закінчення судових слухань Костнер поділився з Access Hollywood, що вирішувати справу в суді проти ексдружини "жахливо".


"Це так погано, і ми говоримо про когось, кого я знаю з іншого боку. Я просто не можу…" — прокоментував він.


Крістін Баумгартнер подала на розлучення з Кевіном Костнером у травні цьогоріч після майже 19 років шлюбу, посилаючись на "непримиренні розбіжності". Відтоді пара перебуває у складній судовій боротьбі не тільки за аліменти, а й стосовно перевіряння чинності шлюбного контракту, який розглядатимуть у суді в листопаді.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні історії за одну гривню.

 

Гороскоп на сьогодні для всіх знаків зодіаку

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter