Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кевін Костнер хоче переглянути рішення про аліменти через бойфренда колишньої дружини

Факти

09 вересня
109

Кевін Костнер хоче переглянути рішення про аліменти через бойфренда колишньої дружини

Кевін Костнер — американський актор, підозрює, що у колишньої дружини є бойфренд, який дає їй гроші, тож хоче переглянути суму аліментів. Про це повідомляє E! Online.


Зірка серіалу "Єллоустоун" звинуватив свою колишню дружину Крістін Баумгартнер у використанні тактики "димових завіс" у судових документах щодо її фінансового стану. Він зазначає, що її новий обранець дав їй 20 тисяч доларів, тож вважає, що їй не потрібна така значна фінансова підтримка з його боку.

 

STORRISS Premium — отримайте ексклюзивні ІСТОРІЇ за одну гривню.


Згідно з документами, на судовому засіданні на початку розлучення суддя вирішив, що Костнер має платити ексдружині понад 63 тисячі доларів на місяць, щоб утримувати дітей. 

 


Крістін відкинула звинувачення про своє особисте життя, стверджуючи, що це не має жодного стосунку до її фінансової ситуації.


"Твердження Крістін про те, що вона не може зробити власний внесок у витрати на адвокатів, є нечесним", — написав Кевін у документах.

 

ГОРОСКОП на сьогодні для всіх знаків зодіаку


Жінка своєю чергою признала, що її брат нещодавно позичив їй 80 тисяч доларів, щоб оплатити перший місяць оренди житла. До того ж вона зазначила, що її нинішній бойфренд усе ж дав їй 20 тисяч доларів, проте вона передала половину цієї суми своїм батькам. 

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter