Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кевін Костнер — оскароносний актор, режисер і музикант, давно припинив пошуки кохання.

Люди

30 квітня
192

Кевін Костнер — оскароносний актор, режисер і музикант, давно припинив пошуки кохання.

Кевін Костнер, якому нещодавно виповнилося 68 років, одружився із Крістін Баумгартнер 2004-го. Церемонія була справді дуже романтичною. Вона відбулася на красивому ранчо Кевіна The Dunbar в Аспені площею 160 акрів (64 га). У подружжя троє дітей: 15-річний син Кейден, 13-річний Хейс і 12-річна донька. У Костнера також є четверо старших дітей від попередніх шлюбів: доньки Енні й Лілі, а також сини Джо і Ліама.

 


Костнера десятиліттями вважали голлівудським серцеїдом. Кевін і Крістін познайомилися у 80-х роках (імовірно, під час гри в гольф). На той момент актор був одружений зі своєю першою дружиною Сінді Костнер. Проте вони розлучилися 1994 року, після 17 років шлюбу.

 

«Люди мають неправильне уявлення про моє життя», говорить актор і розповідає про свої пошуки справжнього кохання. Він витратив роки, намагаючись знайти особливу людину.
Перше кохання Кевін зустрів, навчаючись у Каліфорнійському державному університеті Фуллертон. Там він познайомився із Сінді Сільвою. Тоді Кевін говорив так: «Сінді була красива, мила і розумніша за мене». Одруження відбулося 1978 року. Здавалося, вони були дуже щасливі, виховували трьох дітей. На жаль, подружні зради Кевіна призвели до тріщини у їхньому житті.

 

1994 року, після 16 років спільного життя, вони розірвали стосунки. Подружжя полюбовно владнало всі питання щодо дітей і фінансових справ.


Зіркова слава, гроші і красиві жінки постійно супроводжували актора. Йому було важко встояти перед ними. Чимало його прихильниць розчарувались у ньому. У другій половині 1990-х років Костнер насолоджувався самотністю. Він мав стосунки з кількома жінками і його часто бачили з новими пасіями на різноманітних заходах. Дехто звинувачував його в нерозбірливих стосунках, а інші люди захищали Костнера, стверджуючи, що він успішний хлопець і має право розважитися. До того ж Кевін був не першим актором Голлівуду, який обрав такий спосіб життя.

 

Перш аніж Костнер і Сільва оприлюднили свої плани про розлучення, зірковий актор натякав, що їхні стосунки погіршились. «Я намагаюся вести своє життя з певною часткою гідності та розсудливості, але шлюб це важка, важка робота»,  так сказав Костнер в інтерв'ю Daily News.  

 

Майже відразу після розлучення Костнер закрутив роман із жінкою на ім’я Бріджит Руні. Вона була членом родини, яка володіла франшизою Pittsburgh Steelers. Бріджит також знімалась у фільмі «Зомбі чи не зомбі». Їхні стосунки тривали два роки. Хоча коханці намагались тримати все у таємниці, папараці швидко оприлюднили чимало історій і світлин про цей роман.

 

Нині Кевін Костнер вважає себе щасливою людиною. Він знайшов свою половинку, виховує дітей і має роботу до душі. Хоча йому вже 68 років, актор говорить: «Не вірте тому, що кажуть про старіння. Кожен наступний рік це подарунок, і з плином часу він стає все кращим і кращим».

 

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter