Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кеті Прайс ввела в оману суд і відпочиває зі своїм бойфрендом

Люди

28 квітня
35

Кеті Прайс ігнорує суд

Кеті Прайс ввела в оману суд і відпочиває зі своїм бойфрендом

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Кеті Прайс помітили під час відпочинку з її хлопцем Джей-Джей Слейтером після того, як вона не з’явилася на слухання у справі про банкрутство. Вона вилетіла на відпочинок на Кіпр із 31-річною зіркою «Одружений з першого погляду» Джей-Джеєм.

 

Мати п’ятьох дітей мала дати свідчення щодо своїх фінансів у Високому суді. Проте на початку слухання адвокати повідомили, що Кеті не може бути присутньою через проблеми зі здоров’ям. Суддя назвав це виправдання «нікчемним».

 

Видання The Sun повідомляє, що її бачили в п'ятизірковому готелі на острові в Середземному морі разом із коханим. Кеті помітили на шезлонгу в мініатюрному біло-червоному бікіні, яке ледве вміщувало її хірургічно вдосконалені частини тіла. Джей-Джей без сорочки засмагав поруч із нею в бейсболці, дивлячись у свій телефон.

 

Пізніше в суботу Кеті перейшла до своїх Instagram Stories, щоб опублікувати відео, на якому вона сидить на біговій доріжці в тренажерному залі, одягнена в крихітні шорти. Кеті виставила кілька світлин і підписала їх: «Дбаю про свій розум, тіло та душу».

 

Британський турист розповів виданню, що бачив, як у п’ятницю ввечері пара заселилася в готель Adams Beach Hotel в Айя-Напі, де люкси можуть коштувати 760 фунтів стерлінгів за ніч.

 

Нагадаємо, що зірку оголосили банкрутом удруге після того, як вона не сплатила понад 750 000 фунтів стерлінгів податків. Тепер вона може втратити свій будинок, якщо не поверне гроші. 

 

https://www.dailymail.co.uk

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter