Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кеті Перрі завітала на церемонію iHeartRadio Music Awards 2024

Люди

02 квітня
173

Кеті Перрі на червоній доріжці

Кеті Перрі завітала на церемонію iHeartRadio Music Awards 2024

ЗІРКИ STORRISS

 

 

39-річна Кеті Перрі привернула увагу глядачів на червоній доріжці у Dolby Theatre у центрі Лос-Анджелеса. Вона завітала на церемонію вручення музичних нагород iHeartRadio Music Awards 2024. На урочистому заході також були присутні Бейонсе і Шер. 

 

Перрі була присутня в дуже відвертому образі. Вона продемонструвала свій підтягнутий прес і чорну білизну в сукні в сіточку з розрізами з боків. Хітмейкерка доповнила образ чорними ботфортами на високих підборах і розпустила свої воронячі коси, що спадали легкими хвилями. Її сукня була перев'язана з боків червоними стрічками.

 

 

Особисте життя. 
На початку 2016 року Кеті почала зустрічатися з актором Орландо Блумом. У березні 2017 року стало відомо про розірвання їхніх стосунків, проте у квітні 2018 року вони відновили роман. 
15 лютого 2019 року Орландо Блум і Кеті Перрі оголосили про заручини на своїх сторінках в інстаграмі. 5 березня того ж року Кеті Перрі повідомила про вагітність. 26 серпня 2020 року Кеті Перрі народила доньку, про що Орландо Блум також повідомив у своєму інстаграмі, опублікувавши перше фото новонародженої Дейзі Дав Блум. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Степан ГОРБАЧ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter