Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Перрі співпрацює зі скандальним, але талановитим продюсером

Люди

29 червня
41

Кеті Перрі і Доктор Люк

Кеті Перрі співпрацює зі скандальним, але талановитим продюсером

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Доктор Люк, американський пісняр, музичний продюсер і реміксер, став співпродюсером нового синглу Перрі Woman's World, який ють гімн фемінізму, а також інших пісень її майбутнього шостого студійного альбому.


Доктор Люк, справжнє ім'я якого Лукаш Себастьян Готвальд, стоїть за багатьма хітами колишньої судді "Американського ідола", враховуючи I Kissed a Girl 2008 року, Teenage Dream 2010 року та Roar 2013 року.


Співачка Кеша протягом багатьох років неодноразово звинувачувала продюсера Dr. Luke в сексуальних домаганнях. Через це співпраця Перрі з ним викликала суперечки.


Коли вона пробиралася крізь натовп до входу на гламурний захід у Парижі, один із фанатів запитав попзірку: "Хіба ваш альбом не про розширення прав і можливостей жінок? Чому ви працюєте з доктором Люком?". Не отримавши відповіді, Перрі швидко заскочила у свій позашляховик з водієм, не відповівши й навіть не глянувши на фаната.


Один із членів команди Перрі спробував зачинити дверцята автомобіля, поки фанат говорив, але на заваді став охоронець. Невідомо, чи Перрі навмисно проігнорувала питання фаната, чи його просто заглушив галасливий натовп, що зібрався біля входу на захід.


Співпраця Перрі зі скандальним продюсером раніше вже породжувала серйозні суперечки. Видання Rolling Stone повідомило, що номінантка на кілька премій "Ґреммі" співпрацює з доктором Люком, а також із Максом Мартіном, Сарою Хадсон і Stargate у роботі над своїм шостим альбомом.


Джерело: https://www.shefinds.com

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter