Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Перрі розкрила секрети своїх стосунків з Орландо Блумом

Люди

Богдана СВІТЕНКО
27 вересня 16:30
176
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кеті Перрі та її коханий

Кеті Перрі розкрила секрети своїх стосунків з Орландо Блумом
Кеті Перрі та її стосунки

Життєві історії

 

 

Американська співачка Кеті Перрі зізналася, що вдавалася до «чаклунства», щоб причарувати свого коханого Орландо Блума. Це одкровення 39-річна американська попзірка зробила на Kyle and Jackie O Show.

 

Кеті попросили розповісти про те, чи її кохання з 47-річним актором розпочалося з першого погляду, чи воно розвивалось повільно. На це співачка відповіла: «Я наклала на нього маленьке заклинання, і воно здійснилося». Перрі пояснила, що вона переживала складний період у своєму житті, зокрема і в коханні. Жінка розповіла, що тоді вона написала «рецепт» того, яким має бути її майбутній партнер. «Я написала дві речі, які дійсно пам'ятаю дуже чітко: хтось, хто говорив би зі мною мовою моїх пригод, мовою мого кохання, а також хтось, хто був би настільки ж духовно допитливим, як і я», додала Кеті.

 

Потім вона розповіла, що врешті-решт зустріла Орландо на вечірці премії «Золотий глобус» 2016 року, і вони знайшли спільну мову. Пара має чотирирічну спільну доньку, а Орландо Блум також має 13-річного сина від Міранди Керр.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter