Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Голмс і Сурі Круз зустрілися в Нью-Йорку під час осінніх канікул

Факти

Богдана СВІТЕНКО
18 жовтня 16:00
197
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кеті Голмс та її донька

Кеті Голмс і Сурі Круз зустрілися в Нью-Йорку під час осінніх канікул
Кеті Голмс щаслива мати

Життєві історії

 

 

Американська акторка Кеті Голмс возз'єдналася зі своєю дочкою Сурі Круз у Нью-Йорку. 18-річна дівчина, яка навчається в Університеті Карнегі-Меллона в Піттсбурзі (США), зараз перебуває на осінніх канікулах. 45-річна Кеті, яка ділить опіку над Сурі зі своїм колишнім 62-річним чоловіком Томом Крузом, захоплювалася своєю єдиною дитиною, обіймаючи її.

 

 

Голмс була одягнена у светр з геометричним принтом і чорне пальто, в поєднанні із сірими джинсами та балетками. Її донька закуталася в джинсову дублянку та одягла смугасті штани й темно-коричневі черевики.

 

Сурі вивчає моду в престижному навчальному закладі, а її тато Том оплачує 65 000 доларів на рік за навчання. «Вона розумна дівчина, і тепер вона перетворюється на дуже розумну, зрілу молоду жінку», — нещодавно розповів інсайдер для DailyMail.com.

 

Кеті Голмс почала зустрічатися з Томом Крузом 2005 року та заручилася з ним через сім тижнів стосунків. Їхнє весілля відбулося в листопаді 2006 року, через сім місяців після народження доньки Сурі. 2012 року Кеті подала на розлучення. Жінка зберегла основну опіку над дочкою, а Том отримав дозвіл відвідувати дитину.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter