Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кендалл Дженнер звинувачують у надмірному використанні філерів

Люди

Богдана СВІТЕНКО
29 вересня 15:30
134
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кендалл Дженнер під шквалом критики

Кендалл Дженнер звинувачують у надмірному використанні філерів
Кендалл Дженнер та її шанувальники

Життєві історії

 

 

Американську модель Кендалл Дженнер розкритикували за зміни у зовнішності. Після того, як 28-річна зірка відвідала показ колекції Bottega Veneta в Мілані сезону весна/літо 2025, вона отримала шквал критики та звинувачень у свій бік. Шанувальники почали ще більше підозрювати, що дівчина піддала себе косметичним процедурам.

 

У соціальних мережах Кендалл звинувачують у тому, що вона зіпсувала свою ідеальну зовнішність, зазначаючи, що дівчина видається значно старшою за свої 28 років.

 

Автор одного з відео у TikTok, яке переглянули 2,5 мільйона разів, сказав, що раніше Кендалл була «ідеальним прикладом», але додав: «Я просто вважаю, що з філером краще бути консервативною. Це досить сильно старить вас. Як на мене, це вже не схоже на 28-річну жінку, і їй нічого з цього не потрібно».

 

Кендалл Дженнер, яка розпочала свою кар’єру ще у 14 років, а зараз є однією з найвпізнаваніших супермоделей світу, весь час наполегливо заперечує, що коли-небудь робила пластичні операції. Однак шанувальники вже давно припускають, що у неї є філер в обличчі.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter