Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кемерон Діас папараці сфотографували з чоловіком Бенджі Медденом у Санта-Барбарі

Люди

29 жовтня
240

Зірка вірверто розповіла про свого чоловіка та їхні стосунки

Кемерон Діас папараці сфотографували  з чоловіком Бенджі Медденом у Санта-Барбарі

ЗІРКИ

 

 

 

51-річна актриса Кемерон Діас мала шикарний вигляд у повсякденному чорному одязі та зі світлою джинсовою сорочкою, загорнутою навколо шиї, як шарф. На голові у неї був білий капелюх із широкими полями. Під головним убором зірка "Ангелів Чарлі" легко приховала свої світлі коси. 


Після вдалого шопінгу зірку побачили на шляху до їхнього авто із пакетом смаколиків у руці. 44-річний чоловік Медден йшов за нею. Поруч із нею гітарист гурту Good Charlotte, за якого Діас вийшла заміж у 2015 році, також носив повсякденний, але стильний одяг. На прогулянку Бенджі одягнув чорний худі з масивним золотим ланцюжком і фірмову кепку далекобійника.


У серпні 2019 року Кемерон розповіла InStyle про свій шлюб із Медденом. «Заміжжя із ним було найяскравішою подією у її житті», — сказала вона. «Він найкраща людина і мій чудовий партнер», — продовжила вона. «Я справді вдячна йому за це». Попри це зірка додала: «Звичайно, шлюб — це важко, і це багато праці…». «Вам потрібен хтось, хто готовий виконувати роботу разом з вами, тому що в шлюбі немає 60-40. Це 50-50, крапка. Постійно» - закінчила свою промову Діас.


Нагадаємо, що у подружжя одна дитина — трирічна дочка Реддікс.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter