Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Келлі Кларксон здивувала шанувальників своїм неймовірним схудненням

Люди

Степан СЕМКІВ
23 жовтня 13:48
353
Джерело: Газета "Життєві історії"

Келлі Кларксон та її красива темно-бордова сукня

Келлі Кларксон здивувала шанувальників своїм неймовірним схудненням
Чарівна співачка й акторка на власному шоу

Життєві історії

 

 

Американська співачка та акторка Келлі Кларксон продовжує дивувати шанувальників втратою ваги на своєму ток-шоу, яке відзначили нагородами.

 

Нещодавно в епізоді Шоу Келлі Кларксон 42-річна випускниця American Idol вітала гостей Джеллі Ролл, Глорію Естефан, Лору Дерн і Ліама Хемсворта. 

 

Келлі Кларксон представила сукню з довгими рукавами на своєму показі. Мама двох дітей була в приголомшливій сукні наймоднішого темно-бордового відтінку. Сукня, що облягала фігуру, мала довгі рукави та сміливий розріз до стегон, а також приємні складні деталі посередині. Вона зберегла свої аксесуари та прикраси простими, і лише додала пару тонких сережок-кільців.

 

 

Келлі розпустила своє волосся вільними хвилями з проділом по центру та зробила природний, але сяючий макіяж, який завершила глянцевою ніжно-рожевою помадою.

 

Шоу Келлі Кларксон розмістило кілька фотографій і відео з епізоду в інстаграмі, а шанувальники заполонили всі розділи коментарів компліментами! Однак саме відео дуету Келлі I Am Noy Okay з Jelly Roll призвело шанувальників до божевілля!

 

«Вона може співати і творити музику з ким завгодно», — захопився один із шанувальників на відео вище. «Це божевілля! Келлі Кларксон залишається однією з найкращих вокалісток і виконавиць, я її обожнюю! Цей дует із Джелі Роллом і Келлі має бути на Spotify!!» — вигукнув другий.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter