Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Вінслет поділилась подробицями свого третього шлюбу

Люди

Богдана СВІТЕНКО
01 вересня 14:00
282
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кейт Вінслет та її чоловік

Кейт Вінслет поділилась подробицями свого третього шлюбу
Кейт Вінслет та її шлюб

Життєві історії

 

 

Англійська акторка Кейт Вінслет розповіла про свого 46-річного чоловіка, з яким вона одружилась 12 років тому. Жінка є небагатослівною щодо своїх стосунків та рідко обговорює їх із пресою, зберігаючи особисте життя якомога далі від очей громадськості.

 

 

Кейт поділилась історією про те, як її теперішній чоловік Едвард Абель Сміт, справжнє ім’я якого Нед Рокнролл, урятував її та дітей. Під час відпочинку на острові Некер (який належить дядькові Едварда мільярдерові Річарду Бренсону) 2011 року загорівся будинок, де зупинилась акторка з дітьми. Пожежа трапилась через влучання блискавки. Едвард допоміг їм втекти. Тоді Кейт зрозуміла, що він «той самий». «Мені було абсолютно ясно, що це та людина, за якою я повинна йти у житті. Досі відчуваю себе так само», розповіла Вінслет для The Telegraph.

 

Подружжя одружилося 2012 року. До цього 48-річна зірка фільму «Титанік» уже була двічі у шлюбі. На сьогодні вони виховують спільного 10-річного сина Беара Блейза Вінслета. Також у Кейт є ще діти від попередніх стосунків: 23-річна Міа та 20-річний Джо.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter