Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Мосс несподівано дебютувала на показі мод Victoria's Secret

Люди

Світлана Терпан
17 жовтня 10:49
247
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кейт Мосс із дочкою на червоній доріжці

Кейт Мосс несподівано дебютувала на показі мод Victoria's Secret
Зірква супермодель знову на подіумі

Життєві історії

 

 

Супермодель Кейт Мосс вийшла на подіум у вівторок увечері в Нью-йорку, приєднавшись до дочки Ліли. Разом вони бурхливо позували, оскільки показ відновився вперше за шість років.


Шанувальники хвалили супермодель й говорили, що з приголомшливим зовнішнім виглядом Кейт знову повернулося до свого розквіту в 90-ті. Чимало шанувальників були у захваті від того, що її дочка теж вийде на подіум.

 


Кейт відкрила рок-н-рольний сегмент показу, приголомшивши всіх чорною мереживною спідньою білизною з візерунком із чорних троянд. 22-річна дочка Кейт Ліла приєдналася до неї у відвертому рожевому бюстгальтері та нижній білизні.


Шоу стало першим виходом Кейт, якій у січні виповнилося 50 років, на подіум з того часу, як вона пройшлася подіумом для Bottega Veneta в 2022 році.


Про вихід на подіум Кейт сказала: «Це весело і хвилююче, але я все ще нервую. Це просто такий величезний масштаб. Коли я весь час брала участь у показах, я, очевидно, навіть не думала про це — ми просто проводили два покази поспіль одного й того ж дня». 

 


У мережі Х шанувальники написали, що вона старіє, як гарне вино, і назвали її «Супермоделлю всіх часів». Багато хто назвав це «поверненням» Кейт, хоча англійська супермодель, як і раніше, є постійним гостем Тижня моди. Її часто можна побачити поруч із дочкою.


Шанувальники були в захваті, тому що Ліла Мосс брала участь у тому ж шоу, і попрямували до розділу коментарів Victoria's Secret у Instagram, щоб відсвяткувати подію.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter