Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Міддлтон останньої хвилини змінила приголомшливий наряд

Факти

07 травня
164

Кейт Міддлтон останньої хвилини змінила приголомшливий наряд

Кейт Міддлтон, принцеса Вельська, виглядала по-королівськи разом із принцом Вільямом та її дітьми на коронації короля Чарльза.


Принцеса Вельська вразила людей, одягнувши шовкову крепову сукню кольору слонової кістки від Alexander McQueen. На сукні були вишиті срібними і золотими нитками мотиви троянд, розторопші, нарцисів і трилисників, які представляли кожну з чотирьох націй для коронації. Зворушливо вшановуючи покійну матір свого чоловіка, вишукана принцеса додала сережки з перлами та діамантами, які належали Діані, принцесі Вельській.


Кажуть, Кейт останньої хвилини змінила вбрання, оскільки однієї з найблискучіших речей, яку вона здебільшого носить, не було на ній. Принцеса мала б одягнути намисто королеви Єлизавети II з фестонами Георга VI, яке Георг VI замовив для своєї доньки принцеси Єлизавети 1950 року. Намисто має дизайн із трьох ниток діамантів, що містить 105 діамантів. 


Відомо, що Кейт Міддлтон стала Кетрін, Її Королівською Високістю герцогинею Кембриджською, коли вона вийшла заміж за принца Вільяма у Вестмінстерському абатстві в Лондоні 29 квітня 2011 року. Королева Єлизавета II присвоїла Кейт титул незадовго до церемонії. 

 

 

 

Джерело: https://www.mirror.co.uk

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter