Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Міддлтон приєдналась до "Євробачення–2023"

Люди

14 травня
161

Міжнародний пісенний конкурс.

Кейт Міддлтон приєдналась до "Євробачення–2023"

Кейт Міддлтон з’явилась у відеороботі українського гурту Kalsuh Orchestra, яку продемонстрували під час відкриття гранд-фіналу 67-го пісенного конкурсу. Принцеса Вельська зіграла на роялі уривок із пісні Stefania.


У такий спосіб Кейт Міддлтон, яка є дружиною принца Вільяма і належить до королівської родини, продемонструвала свою підтримку Україні. У кліпі принцеса Вельська зіграла на фортепіано в синій сукні на одне плече. Також свій образ принцеса доповнила сережками, які колись носила королева Єлизавета II. До того ж відомо, що одну частину відео знімали у Багряній вітальні Віндзорського замку, іншу на станції метро "Майдан Незалежності" у Києві. На офіційній сторінці принца та принцеси Вельських у Twitter опублікували допис, у якому написано, що знаменитість була рада долучитись до зйомок у кліпі Kalush Orchestra.


"Сюрприз до "Євробачення"! Приємно долучитися до Kalush Orchestra у спеціальному виконанні торішнього твору-переможця. Насолоджуйся шоу, Ліверпулю", зазначила принцеса.

 

Фото з відкритих джерел

 

Зазначимо, 2022 року Kalush Orchestra здобув перемогу на "Євробаченні", який відбувся в італійському місті Турин. Український гурт виступив з музичною композицією Stefania та сумарно від журі та глядачів отримав 631 бал.

 

Нагадаємо, під час першого півфіналу цьогорічного пісенного конкурсу також виступила Ріта Ора, вона з’явилась на сцені "Євробачення–2023" з дівчиною з України.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter