Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ріта Ора з’явилась на сцені "Євробачення–2023" з дівчиною з України

Люди

10 травня
249

Всесвітньовідомі знаменитості заспівали у Великій Британії.

Ріта Ора з’явилась на сцені "Євробачення–2023" з дівчиною з України

Ріта Ора виступила на міжнародному пісенному конкурсі в Ліверпулі з українською танцівницею Софією.


Британська співачка під час виконання своєї пісні Anywhere з’явилась на сцені з дівчиною Софією, яка через повномасштабне вторгнення росії змушена була переїхати з Рівного до Великої Британії. Під час виконання номера танцівниця тримала в руках червоний м'яч, який символізував втрачене дитинство дітей-біженців. Відомо, що історія, яку артистка намагалась транслювати через свій виступ, близька й самій співачці, бо через війну вона з сім'єю також втекла з Югославії до Британії.

 

Фото: https://www.instagram.com/ritaora/

 

"Для мене Софія уособлює силу та надію в ці неспокійні, трагічні та мінливі часи. Ми не повинні забувати про привілей Великої Британії, яка має право приймати "Євробачення2023" року в Україні після перемоги Kalush Orchestra на торішньому конкурсі. Доля сім'ї Софії нагадує мені про неймовірну подорож, яку пройшла моя сім'я, коли я була в її віці, і я завжди буду вдячна Великій Британії за проявлену до нас доброту та співчуття. Софія відкриває мій виступ цього вечора, граючи з м'ячем, що символізує втрату дитинства для цих бідних біженців. Я сподіваюся, що цей дивовижний пісенний конкурс відкриє серця всій Європі та світу. Ми любимо тебе, Україно, ми всі виступаємо сьогодні для тебе", зазначила артистка.

 

Нагадаємо, під час першого півфіналу "Євробачення–2023" Alyosha заспівала разом із британською співачкою Ребеккою Фергюсон. 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter