Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Бланшетт з'явилася на показі фільму "Мене там немає"

Факти

Степан СЕМКІВ
09 липня 10:32
278
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кейт Бланшетт: нові зачіски і стилі

Кейт Бланшетт з'явилася на показі фільму "Мене там немає"

Життєві історії

 

 

Кейт Бланшетт випромінювала атмосферу невимушеної елегантності, коли минулого тижня відвідала фестиваль Гластонбері, взявши участь у показі свого фільму 2007 року "Мене там немає" в кінотеатрі Pilton Palais.


55-річна володарка "Оскара" та ікона стилю була одягнена в синій комбінезон від Maison Margiela, ідеально доповнений парою стильних чорних ковбойських чобіт від Aquazzura. На довершення свого невимушено-вишуканого образу випускниця "Володаря перснів" доповнила його чорними сонцезахисними окулярами з яскраво-помаранчевими лінзами та елегантною шкіряною сумкою через плече.


Щодо гламуру, то Бланшетт обрала свіжий мінімальний макіяж, завдяки якому її природна краса сяяла. Її світлі локони, укладені в новий тупий боб, були розпущені й акуратно розділені по центру.

 


На заході Бланшетт заглибилася у свій досвід роботи над фільмом "Мене там немає", унікальною експериментальною біографічною музичною драмою Тодда Хейнса. У фільмі вона взяла на себе роль, що змінює гендерні стереотипи, втіливши особливий аспект образу Боба Ділана. Її чудова гра не лише принесла їй "Золотий глобус" за найкращу жіночу роль другого плану, а й номінацію на премію "Оскар" у тій же категорії.


Для свого останнього модного виходу у світ 30 червня Бланшетт підібрала стиль Елізабет Стюарт (Elizabeth Stewart). Це сталося після того, як Бланшетт представила розкішне каре до підборіддя, що обрамлює обличчя, вчасно до літа.


Минулого місяця вона продемонструвала свою нову зачіску під час показу Giorgio Armani Prive Haute Couture осінь-зима 2024-2025 під час Тижня моди в Парижі. Акторка фільму "Тар" була одягнена в чорний комбінезон зі сміливим глибоким декольте, доповнений чорним блейзером і витонченими туфлями-човниками на підборах.

Бланшетт також сфотографували на заході з гламурними великими чорними окулярами, які доповнили її монохромний образ. Нова скуйовджена зачіска уродженки Австралії з її фірмовими хвилястими світлими пасмами, зачесаними вниз і частково зачесаними назад спереду, додала нотку елегантності образу.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter