Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Картопляні ватрушки із шинкою та сиром

Кулінарні рецепти

12 вересня
116

Смачна випічка

Картопляні ватрушки із шинкою та сиром

Інгредієнти: (на тісто) кілограм картоплі, яйце, 0,5 ч. л. солі, 2 ст. л. борошна; (на начинку) 300 г копчено-вареної шинки, 200 г твердого сиру, яйце, олія.


Приготування. Шинку порізати кубиками. Цибулю очистити, порізати кубиками та підсмажити у сковорідці з олією. Картоплю почистити, помити, нарізати шматочками, зварити в підсоленій воді, відцідити і розім’яти до утворення пюре. Додати яйце та борошно й замісити тісто. Охолодити його, розділити на шматочки. З кожного шматочка сформувати невеликі круглі ватрушки. Викласти їх на застелене пергаментом та змащене олією деко. Кожну ватрушку змастити збитим яйцем, на кожну зверху викласти начинку. Випікати за температури 160 градусів приблизно 15 хвилин. Потім посипати тертим твердим сиром і поставити в духовку ще на декілька хвилин, щоб сир розплавився.
Неймовірно смачна та незвична закуска – картопляні ватрушки із шинкою та сиром. Інгредієнти чудово гармонують, а тому виходить така смакота, що непомітно з’їдаєш одну за одною всі ватрушки. До речі, з начинками можна експериментувати. Вибирайте те, що смакує саме вам!

Автор: Лариса Облакевич

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter