Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Каньє Вест залучає свою дружину Б'янку Ченсорі в новий проєкт

Факти

Назар КОЛОДІЙ
20 травня 10:22
420
Джерело: Газета "Життєві історії"

Каньє Вест і його дружина

Каньє Вест залучає свою дружину Б'янку Ченсорі в новий проєкт

Життєві історії

 

 

Друзі та родичі стурбовані тим, що чоловік «затягує її у світ фільмів для дорослих». Він використовує її, щоб просувати свій новий проєкт Yeezy Porn, стверджують інсайдери.

 

 

 

46-річного володаря «Ґреммі» неодноразово шанувальники критикували за те, що він нібито відкидає християнські вірування, які раніше публічно пропагував.

 

«Сім'я Б'янки радила їй розлучитися з Каньє після нещодавнього візиту її мами до Лос-Анджелеса», сказав ексклюзивний інсайдер DailyMail.com. Вони не можуть нехтувати його антисемітськими висловлюваннями й неадекватною поведінкою.

 

Відколи вона вийшла заміж за Каньє в грудні 2022 року, Б’янка стала синонімом непристойного одягу: від ледь помітних боді й прозорих колготок до мікрошортів.

 

Друзі Б'янки стверджують: «Він тягне її у світ непристойних фільмів для дорослих. Він уже використовує її як рекламний щит, щоб пропагувати сексуальну непристойність, що є абсолютно жахливим і дуже тривожним фактом». «Вони відчувають, що він переконав її, що це гарна ідея, що вона зробить їх багатшими», кажуть друзі.

 

Джерело повідомило, що родичі Б'янки побоюються, що нові ідеї репера можуть зашкодити їй. Раніше Каньє стверджував, що його колишня дружина Кім Кардашьян подала на розлучення через його пристрасть до порно.

 

Нещодавно Міло Яннопулос, менеджер бренду Yeezy, офіційно пішов у відставку. Він не міг бути «співучасником виробництва та розповсюдження порнографічних фільмів і літератури з моральних і релігійних причин».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter