Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Каньє Вест укотре обманув своїх шанувальників

Люди

04 травня
125

Каньє Вест і його альбом

Каньє Вест укотре обманув своїх шанувальників

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Каньє Вест розгнівав своїх шанувальників після чергового обману. Репер не зміг випустити другу частину свого останнього альбому. Співак розчарував шанувальників, заявивши, що планував випустити Vultures 2 не пізніше ніж 8 березня, але не зміг цього зробити. Після цього Каньє назвав нову дату – 3 травня. Знову обман…

 

Шанувальники репера вийшли в соцмережі, щоб висловити своє розчарування після того, як їх знову підвів улюблений співак. Один фанат написав: «Я провів цілу ніч, чекаючи дебюту Vultures 2, лише щоб зрозуміти, що Каньє Вест покепкував із нас». Другий написав: «Якщо ти вірив, що Каньє Вест видасть музику сьогодні ввечері, то це твоя вина».

 

Ця новина з’явилася після того, як у дружини Каньє Б’янки Ченсорі забрали її новенький авьомобіль Porsche. Контраверсійний репер Carnival купив класичне авто Porsch на початку цього року в дилерському салоні елітних автомобілів у Лос-Анджелесі й подарував своїй коханій. Нещодавно сріблясту автівку підняли на кузов евакуатора в Західному Голлівуді. Причину евакуації не відомо.

 

Б’янка випробовувала автівку під час тест-драйву. Здавалося, вона відразу закохалася в спортивне купе. Каньє оплатив кошти відразу за надзвичайно щедрий подарунок для своєї дружини.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter