Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Каньє Вест ударив в обличчя людину через зневагу до дружини

Люди

20 квітня
317

Каньє Вест порушив закон

Каньє Вест ударив в обличчя людину через зневагу до дружини

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Б’янка Ченсорі, австралійська дизайнерка і модель, зазнала «фізичного нападу» на початку тижня. Про це стверджує представник Каньє Веста. «Нападник не просто зіткнувся з нею», йдеться в заяві Веста, яку передав представникм репера. «Він засунув руки під її сукню, схопив її за талію, розвернув її, а потім надіслав їй поцілунки. Вона зазнала побоїв і сексуального насильства».


Згідно з повідомленнями, Каньє Вест ударив нападника кулаком в обличчя рано-вранці в середу в знаменитому готелі Chateau Marmont у Західному Голлівуді. Поліція підтвердила це The Hollywood Reporter у четвер, й офіцери оперативно відреагували на інцидент. Fox News також поділився кадрами детективів біля готелю після інциденту.

 

Повідомляють, що поліція Лос-Анджелеса планувала поговорити з Вестом і Ченсорі щодо інциденту. Пару сфотографували в Діснейленді за кілька годин до цього у вівторок. Згодом пара прогулювалася в Лос-Анджелесі в середу.


Відповідно до Кримінального кодексу Каліфорнії напад є проступком, за який карають тюремним ув’язненням на строк до шести місяців і штрафом у розмірі до 1000 доларів США.


Весту можуть висунути звинувачення за побиття людини. У січні 2022 року репер вдарив чоловіка, який стежив за ним. Той виявився збирачем автографів. Міська прокуратура вирішила не порушувати справу проти репера.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter