Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Каньє Вест і Б'янка Ченсорі знову привертають увагу медіа

Люди

Назар КОЛОДІЙ
06 квітня 11:28
372
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Каньє Вест і його дружина

Каньє Вест і Б'янка Ченсорі знову привертають увагу медіа

Життєві історії

 

 

Б'янка Ченсорі, випускниця факультету архітектури, очолює заголовки газет своїм дивним і приголомшливим гардеробом. Два роки тому вона одружилася з репером Каньє Вестом і перше, що вона зробила, це розкрила сімейні скелети.

 

Мати Б'янки раніше розповіла правду мельбурнській газеті Herald Sun про свого чоловіка, який володів нелегальним гральним бізнесом у Мельбурні упродовж 80-х років. Батько Б’янки народився в Італії й емігрував до Австралії. Еліа (Лео) Ченсорі ув’язнили 1982-го на п’ять років за зберігання героїну. Він, як і його брати, вихвалявся своїм походженням і поводився за зразком злочинних родин Італії. Одного її дядько засудили до смертної кари за вбивство, а інший має судимості за насильство.

 

 

Дядька Б'янки Еріса, сумнозвісного бандита і вбивцю, якого колись називали Мельбурнським Аль Капоне, засудили до страти за вбивство офіціанта Майкла Сідеріса. Еріс також отримав вісім років за зберігання героїну під час судового розгляду. Однак згодом вирок замінили на довічне ув’язнення.

 

На початку 1990-х років Лео Ченсорі користувався поліцейським ескортом, оскільки банда злочинців - конкурент замовила його вбивство.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter