Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Каньє Вест дав інтерв’ю і розповів про свої сексуальні проєкти

Факти

25 квітня
237

Каньє Вест і його життя

Каньє Вест дав інтерв’ю і розповів про свої сексуальні проєкти

 

Каньє Вест і Кім Кардаш'ян

 

46-річний репер Вест раніше висловлював жаль, що так часто дивився порно. 2019 року Каньє назвав себе порнозалежним, сказавши, що його пристрасть до розваг для дорослих почалася, коли йому було лише п’ять років.


«Для мене Playboy був моєю дорогою до порнографічної залежності. Це вплинуло на кожен мій вибір до кінця мого життя», — сказав він Зейну Лоу в ефірі Apple Music Beats Radio 1. Під час запеклої сварки зі своєю колишньою дружиною Кім Кардаш'ян через навчання їхніх дітей він заявив, що порно «знищило» його сім’ю. Колишнє подружжя виховує двох доньок, десятирічну Норт і шестирічну Чикаго, а також двох синів: восьмирічного Сейнта і чотирирічного Псалма.


Кім вийшла заміж за Каньє 2014 року й подала на розлучення в лютому 2021 року після кількох місяців чвар із чоловіком. Кардаш'ян позувала виданню Playboy 2007 року, а її молодша зведена сестра Кайлі розповіла про своє життя в новому випуску журналу Pleasure 2019 року.


Репер наполягає на приголомшливих стилях і нових сексуальних вбраннях своєї нової дружини Б’янки Чензорі. Весь її новий одяг залишає інтимні частини відкритими. Про це пишуть медіа і обговорють у соціальних мережах. Здається, це саме те, що потрібно скандальному реперові.

 

Вест і Б'янка Чензорі


Представник Каньє повідомив TMZ, що Вест тривалий час розглядав імовірність увійти в порноіндустрію. Зараз сподівається додати до своєї імперії відділення сексуальних розваг для дорослих – Yeezy. Кажуть, що він контактує з продюсером фільмів для дорослих Майком Мозом і сподівається, що Майк керуватиме його новою студією. Історія Моза в порнографії тягнеться щонайменше з 2007 року. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter