Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Камерон Діас отримала кілька запрошень і повертається на блакитні екрани

Люди

Степан СЕМКІВ
21 жовтня 10:07
393
Джерело: Газета "Життєві історії"

Камерон Діас та її нові кінопроєкти

Камерон Діас отримала кілька запрошень і повертається на блакитні екрани
Зіркове повернення в кіно

Життєві історії

 

 

Минуло вже десять років відтоді, як Камерон Діас востаннє з'явилася в кіно, відійшовши від центру уваги після головної ролі в мюзиклі «Енні» 2014 року. 2018 року актриса, якій зараз 52 роки, вирішила завершити акторську кар'єру, але зараз відкрито говорить про своє рішення повернутися на екрани.

 

Як повідомляє The Hollywood Reporter, на саміті найвпливовіших жінок за версією Fortune, який відбувся на початку цього тижня, Діас розповіла, що їй довелося «підштовхнути» себе до виходу на пенсію після того, як провела заповітні моменти зі своєю родиною. В Діас у роботі кілька нових проєктів, зокрема довгоочікуваний фільм Netflix під назвою «Знову в строю», де вона зіграє разом з Джеймі Фоксом.

 

За підтримки свого чоловіка Бенджі Меддена вона вирішила повернутися до акторської кар'єри. «Це був дуже вдалий час для моєї родини. Після COVID ми довгий час були вдома, що було дивовижно, і проблема полягала в тому, що ми, ймовірно, залишилися б там, ми були б там і зараз», пояснила вона.

 

 

Діас продовжила: «Мені довелося підштовхнути себе; мій чоловік, який є найкращим, казав: «Настав час підтримати тебе і дозволити матусі піднятися і робити свою справу». Він такий: «Покажи мені, як ти це робиш, дівчинко». 

 

Після співпраці з 56-річним актором Фоксом у фільмі «Енні» 2014 року та фільмі «Цієї неділі» 1999 року Діас сказала, що не змогла відмовитися від запрошення свого колеги приєднатися до нього у фільмі «Знову в строю». Діас наголосила, що вона «не могла відмовити» Фоксу. «Він сказав: "Ходімо зі мною", і я сказала: "Добре, зробі це", це наш третій спільний фільм, тож це справді чудово», поділилася вона.

 

 

Довгоочікуваний фільм «Знову в строю» зосереджується навколо двох шпигунів, Метта та Емілі, яких грають Фокс та Діас відповідно. Залишивши кар'єру шпигунів ЦРУ, щоб зосередитися на сімейному житті, вони раптово повертаються у сферу глобального шпигунства, коли їхні таємні особистості розкриваються, згідно з логлайном фільму. Стрічку можна буде переглянути на Netflix 17 січня 2025 року.

 

Діас також готова повторити свою роль принцеси Фіони у п'ятій частині «Шрека», що вийде 2026 року де вона знову об'єднає зусилля зі своїми колегами Майком Маєрсом та Едді Мерфі. Крім того, її шанувальникам є чому порадіти, адже вона зніматиметься разом з Кіану Рівзом у майбутній комедії-трилері «Результат», що вийде на Apple TV+, режисеркою якої є Джона Хілл.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter