Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Міноуг продемонструвала гламурні образи на благодійному заході в Сен-Тропе

Факти

Богдана СВІТЕНКО
26 липня 20:52
432
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кайлі Міноуг на червоній доріжці

Кайлі Міноуг продемонструвала гламурні образи на благодійному заході в Сен-Тропе

Життєві історії

 

Австралійська попспівачка та акторка Кайлі Міноуг привернула увагу, коли прибула на благодійний гламурний захід Summer Gala by Gala One у Сен-Тропе (Франція). 56-річна зірка під час події змінила два блискучі червоні образи.

 

 

Спершу Кайлі з’явилася на червоній доріжці. Співачка випромінювала гламур у бордовій сукні, вкритій паєтками, яка була розкльошеною у невеликий шлейф. Цей образ вона доповнила парою сріблястих туфель на високих підборах.

 

 

Згодом, щоб виконати на сцені свої пісні, Міноуг переодягнулась у напівпрозору яскраво-червону сукню, інкрустовану діамантами. Свій зовнішній вигляд Кайлі підкреслила високими червоними чоботами.

 

Міноуг уже багато років працює над своєю кар'єрою.  Свій дебютний сингл The Loco-Motion, що посів перше місце в австралійському чарті, Міноуг випустила в липні 1987 року. Кайлі є однією з найуспішніших артисток у світі. Вона продала понад 80 мільйонів своїх платівок і отримала численні нагороди. 2005 року в Кайлі діагностували рак молочної залози, але вона успішно подолала хворобу й повернулася до музичної кар'єри. Тепер зірка активно здійснює благодійність і підтримує різні організації, які працюють на дослідженням раку.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter