Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Міноуг повернулася на музичну сцену з новим альбомом

Люди

Назар КОЛОДІЙ
24 березня 13:58
363
Джерело: Газета "Життєві історії"

Хвиля успіху зірки

Кайлі Міноуг повернулася на музичну сцену з новим альбомом

Життєві історії

 

 

Кайлі Міноуг, австралійська попспівачка, авторка пісень й акторка, показала свій вічно молодий образ, коли вона приземлилася в аеропорту Сіднея після насолоди «мініперервою» у Квінсленді.

 

55-річна австралійська співачка мала вдвічі молодший за свій вік вигляд. Бездоганний колір обличчя вона ховала за великими сонцезахисними окулярами та чорною кепкою, прогулюючись аеропортом. Кайлі була одягнена в білу футболку та чорні штани. Свій образ зірка доповнила парою білих кросівок.

 

 

Нещодавно під час інтерв’ю виданню Billboard Кайлі заявила, що відмовилася залишити свою улюблену справу на тлі «хвилі» успіху її нового альбому. Співачка повернулася на світову музичну сцену після проривного хіта Padam Padam з її шістнадцятого студійного альбому Tension. «Я просто хочу максимізувати цю блискучу хвилю. Якщо ви не веслуватимете, коли насуне ця хвиля, у вас немає надії на майбутнє», — додала вона.

 

Минулого місяця виконавиця здобула премію «Ґреммі» за найкращу танцювальну поппісню, а її резиденція в Лас-Вегасі More Than Just a Residency стала улюбленою серед відвідувачів міста. Кайлі також описала свій нещодавній успіх у Сполучених Штатах як «велику перемогу її довголіття».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter