Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Дженнер збудувала мегаособняк за 15 мільйонів доларів

Люди

Назар КОЛОДІЙ
17 квітня 13:58
1106
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кайлі Дженнер і родинне гніздечко

Кайлі Дженнер збудувала мегаособняк за 15 мільйонів доларів

Життєві історії

 

Тімоті Шаламе і Кайлі Дженнер

 

Незабаром Кайлі Дженнер завершить будівництво свого мегаособняка в Гідден-Гіллс вартістю 15 мільйонів доларів. Зовнішні стіни будинку Кайлі зливаються із сірим покрівельним матеріалом. Знімання з повітря будинку 26-річної мільярдерки показують, що будівництво майже завершено. Його розпочали три роки тому.


Неперевершений сучасний фермерський будинок площею 2790 квадратних метрів спроєктував провідний канадський архітектор Річард Лендрі на ділянці, яка має площу чотири акри. Будинок матиме 15 спалень і підземний бункер. Колись безладна ділянка землі зазнала трансформації силами відданих ландшафтних дизайнерів, які додали навколо будинку яскравих відтінків зелених дерев.

 

Мегаособняк Кайлі

 

Дерева також допоможуть Кайлі, яка зараз зустрічається з 28-річним Тімоті Шаламе, зіркою Dune, захистити своє приватне життя. Нерухомість розташована поблизу будинків її матері Кріс Дженнер і зведеної сестри Хлої Кардаш'ян. У Кріс є особняк із вісьмома спальнями, який вона купила за 20 мільйонів доларів, а Хлоя побудувала свій будинок на ділянці, яку вона придбала за 17 мільйонів доларів. Інші зведені сестри Кайлі Кім і Кортні Кардаш'ян також живуть неподалік.


Мати двох дітей планує також побудувати великий басейн у своєму дворі, який наразі вкритий зеленим дахом. Щоб потрапити до величезної розкішної нерухомості, зірці доведеться проїхати через тунель під будівлею.


Незважаючи на те, що будинок майже закінчено, ще потрібно зробити кілька кроків, перш ніж красуня зможе переїхати туди зі своїми двома дітьми, шестирічною дочкою Стормі та дворічним сином Айром, яких вона ділить із колишнім чоловіком Тревісом Скоттом. 

 

Дженнер із донькою


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter