Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Італійський пиріг з яблуками «Тане в роті»

Кулінарні рецепти

17 жовтня
420

Смачна випічка

Італійський пиріг з яблуками «Тане в роті»

СМАЧНІ РЕЦЕПТИ

 

Інгредієнти: 3 яйця, 150 г цукру, пакетик ванільного цукру, 100 мл молока, 25 г + 20 г розтопленого масла, 120 г борошна, 10 г розпушувача для тіста, 5–6 яблук, сік із половини лимона.

 


Приготування. Яблука почистити й нарізати овочевим ножем на тонкі довгі пластини, скропити лимонним соком. У блендері збити яйця, звичайний та ванільний цукор, влити розтоплене масло, потім потроху додати борошно з розпушувачем, збити. Утвориться рідке тісто, перелити його в миску і висипати в нього нарізані яблука, старанно перемішати.
У форму, змащену маслом та застелену пергаментом, викласти шар тіста з яблуками, трохи утрамбовуючи їх, і так – усе тісто, щоб яблука лягли наче шарами. Зверху полити розтопленим маслом та поставити  пиріг у духовку, розігріту до 180-ти градусів. Випікати 50-60 хвилин. Готовий пиріг охолодити й посипати цукровою пудрою. 
Тісто в цьому пирогу перетворюється на крем, а яблука нагадують шари тонких коржів. Пиріг просто тане в роті. Раджу брати форму меншого діаметру, щоб пиріг був вищим, так краще видно шари яблук.

 

КОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ

Автор: Ірена Загарова

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter