Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Інна Мірошниченко розповіла нові подробиці про хлопчика з дитбудинку

Факти

21 червня
170

Незабаром малюк буде вдома у Мірошниченків.

Інна Мірошниченко розповіла нові подробиці про хлопчика з дитбудинку

Інна Мірошниченко розповіла про вік хлопчика, якого вони з Тимуром незабаром візьмуть із дитбудинку, та про особливість малюка. Про це жінка повідомила у своєму Instagram.

 

Дружина українського телеведучого пояснила, що дворічний хлопчик має проблеми з вагою. Інна Мірошниченко зазначила, що малюк дуже маленький, тому на нього навіть взуття для 9-місячних дітей завелике. 

 

"Взуття потрібного розміру не виробляють, бо з таким розміром ноги діти не ходять. Але все, чого він хоче, – це ходити. Там йому немає, з ким ходити. В групі багато діток. Тому просто кімната і все. Коли ми приїжджаємо, ми годинами лише й робимо, що ходимо коридорами, сходами, навколо будинку", – прокоментувала жінка.

 

Скриншот з інстаграму Інни Мірошниченко

 

Зазначимо, батьки поки не показують обличчя дитини. До того ж відомо, що зіркове подружжя вже завершує оформляти потрібні документи, щоби всиновити хлопчика, який зараз живе у дитбудинку в Житомирі.

 

Нагадаємо, днями Тимур Мірошниченко розповів, що вони з дружиною знайшли дитину на всиновлення. Подружжя чекає на судове засідання, під час якого ухвалять рішення щодо всиновлення дитини.

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter