Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ілон Маск став батьком 12-ї дитини й спростував, що втаємничив цю новину

Факти

Марія КАЛУШ
25 червня 14:55
264
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Ілон Маск і його діти

Ілон Маск став батьком 12-ї дитини й спростував, що втаємничив цю новину

Життєві історії

 

 

52-річний Ілон Маск став батьком 12-ї дитини. Це третя дитина, народжена від його керівниці Neuralink Шівон Зіліс, з якою він також має близнюків, народжених у листопаді 2021 року.


Маск спростував твердження, що приховував народження дитини, пояснивши, що публікація пресрелізу була б "дивним" кроком. Нова дитина, статі якої не розкривають, народилася на початку цього року.


Це шоста дитина Маска за останні два роки. 2020 року він мав сина X Æ A-Xii з музикантом Граймс через сурогатне материнство, а 2021 року в них народилася донька Exa Dark Sideræl.
Маск також має п'ятеро дітей від першого шлюбу з канадською письменницею Джастін Вілсон.

 


Після розлучення з Вілсон 2008 року Маск одружився та двічі розлучився з британською 38-річною актрисою Талулою Райлі. Спочатку пара одружилася 2010 року, а потім розлучилася 2012 року, щоб знову одружитися 2013 року після примирення.


Старший син Маска Невада Олександр помер 2002 року у віці десяти тижнів від синдрому раптової дитячої смерті.


Усі його п'ятеро дітей від першого шлюбу були зачаті за допомогою штучного запліднення. Маск стурбований скороченням населення і вважає, що мати багато дітей це добре.
Імена його дітей з Граймс дуже незвичайні: X Æ A-Xii вимовляється як "Екс Еш Ей-Твелв", а Exa Dark Sideræl "Екс Дарк Сідерель".


Народження 12-ї дитини Маска стало предметом бурхливих обговорень у ЗМІ. Деякі люди вважають, що це свідчення його лицемірства, адже він часто висловлюється про те, що люди повинні мати менше дітей, щоб допомогти розв'язати проблему зміни клімату. Інші ж вважають, що це його особисте життя, і його не потрібно осуджувати.


Джерело: https://metro.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter