Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ігор Кондратюк прокоментував виїзд чоловіків українського шоубізнесу за кордон

Люди

15 червня
133

Українські зірки та повномасштабне вторгнення.

Ігор Кондратюк прокоментував виїзд чоловіків українського шоубізнесу за кордон

Ігор Кондратюк висловився про Влада Яму, Олега Винника, Олексія Потапенка та інших чоловіків, які виїхали за межі України, коли в країні триває війна. Про це артист згадав в інтерв’ю для "Української правди".

 

На думку продюсера, не слід засуджувати людей, які втікали від війни. Продюсер переконаний, що їхнім діям дасть оцінку історія, час та прихильники.

 

"Вони втекли від війни, і я не з тих людей, які скажуть, що вони ганебно повелися. Є внутрішнє розуміння, що тут, усередині, вони б допомагали більше підтримкою в тилу. Але як я можу їх засуджувати? Їм дасть оцінку історія, час, їхні глядачі", – заявив Ігор Кондратюк.

 

Також артист вважає, що зірки діяли згідно з українським законодавством, оскільки виїхали до початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.  


"Ми говоримо про них, а не про багато тисяч чоловіків, які теж виїхали за кордон, бо вони публічні люди, і за них більше запитують. Дискусійне запитання: чи мають право люди тікати від війни? На нього, швидше за все, відповідь "так", – додав Ігор Кондратюк.

 

Нагадаємо, не так давно стало відомо, що Потап повернувся на Батьківщину.

Автор: Христина КРАСІВ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter