Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Ідол"

КІНО

18 квітня
173

Новинка від HBO.

"Ідол"

"Ідол"  новий серіал HBO за участі акторки Лілі-Роуз Депп і популярного співака The Weeknd.


У багатосерійній кінострічці йтиметься про попзірку Джослін (Депп), яка після нервового зриву має намір повернутися в музичну сферу як найвеличніша та найсексуальніша попзірка Америки. Втім, її плани опиняться під загрозою, коли вона зв’яжеться з Тедросом (Тесфає), який відомий своїм поганим минулим.

 

Зазначимо, для канадського співака роль у серіалі "Ідол" стане дебютом у кіносфері. Також у стрічці знялися інші актори: Сюзанна Сон, Джейн Адамс, Ден Леві. Окрім цього, у проєкті візьмуть участь учасниця гурту Blackpink Кім Дженні, виконавець Трой Сіван, американський співак Мозес Самні та багато інших.


Режисером серіалу став Сем Левінсон. Однією з найпопулярніших його робіт є американський підлітковий серіал "Ейфорія", в якому знялася Зендея, Джейкоб Елорді, Сідні Свіні та інші популярні актори й акторки.

 

Про це пише видання Bustle.

 

HBO оголосив, що прем’єра "Ідола" відбудеться 4 червня 2023 року на новому стрімінговому сервісі Max. Серії виходитимуть щотижня у неділю. До того ж перед цим відбудеться грандіозна прем'єра серіалу на червоній доріжці Каннського кінофестивалю, який відбуватиметься 1627 травня 2023 року.

 

Нагадаємо, нещодавно в мережі опублікували постер до нового фільму "Мати", в якому головну роль зіграє Дженніфер Лопес.

 

Автор: Христина КРАСІВ

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter