Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Мати". Netflix опублікували постер нового фільму

КІНО

10 квітня
184

Новинка від стрімінгової платформи Netflix.

"Мати". Netflix опублікували постер нового фільму

Постер бойовика "Мати" з'явився у мережі.

 

Про це пише видання Daily Mail.

 

Відомо, що фільм зняла продюсерська компанія Netflix. До того ж у зйомках бойовика брала участь широковідома американська акторка та співачка Дженніфер Лопес.

 

Режисеркою фільму є Нікі Каро. Вона також популярна завдяки екранізації знаменитого диснеївського мультфільму "Мулан". Сценарій стрічки написали Андреа Берлофф, Пітер Крейг і Міша Грін. Окрім Дженніфер Лопес, у фільмі "Мати" також знялися інші актори: Джозеф Файнс, Люсі Паєс, Омарі Гардвік, Пол Рачі та Гаель Гарсія Берналь.


Кінострічка розповідає про життя найманої вбивці, яка через свою діяльність має багато ворогів. З огляду на це, вона живе у віддаленому будинку й уникає галасливого натовпу. Втім, жінці доведеться покинути свою схованку, коли потрібно буде захищати дочку, від якої вона відмовилася багато років тому. Зазначимо, роль кілерки у бойовику зіграла Дженніфер Лопес.


Прем’єра фільму запланована на 12 травень 2023 року.


Нагадаємо, Дженніфер Лопес розпочала кар'єру в кіноіндустрії ще 1986 року. Відтоді вона знялася у різних стрічках. Наприклад, "Почни спочатку" (2018), "Шахрайки з Волл-стрит" (2019), "Вийду за тебе" (2022), "Нестримне весілля" (2023) та в багатьох інших.

 

 

 

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter