Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дуа Ліпа у кришталевому бюстгальтері й чорному топі засвітилася в Лас-Вегасі

Факти

Степан ПАВЛІВ
28 вересня 13:48
282
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дуа Ліпа в новому образі на музичному фестивалі

Дуа Ліпа у кришталевому бюстгальтері й чорному топі засвітилася в Лас-Вегасі
Співачка в стильному образі

Життєві історії

 

 

Співачка Дуа Ліпа блиснула готично-розкішим вбранням якраз під осінь, прикрасивши музичний фестиваль iHeartRadio в Лас-Вегасі цього тижня. 29-річна співачка Houdini пройшлася червоною доріжкою T-Mobile Arena у чорному жилеті з глибоким вирізом, під яким був мерехтливий кришталевий бюстгальтер і чорна максіспідниця з високим розрізом на блискавці.


Жилет переможниці «Ґреммі» також вирізнявся блискучими кольчужними деталями, які збігалися зі спекотним і гострим топом бюстгальтера. На довершення до всього хітмейкерка взула чорні босоніжки на ремінцях з відкритими підборами і прикрасила їх масивними перснями. Звісно, шанувальники не могли не висловити своє захоплення.


Дуа Ліпа розпустила свої вишнево-червоні коси, розділивши їх по центру і уклавши в елегантні вільні хвилі. Зірка обрала димчасті тіні, об'ємні вії, рясні рожеві рум'яна на високих вилицях і глянцеву світло-червону губну помаду. 

 


У дописі в інстаграмі від 21 вересня для своїх 87,5 мільйона підписників, опублікованому невдовзі після події, Ліпа поділилася новими фотографіями з церемонії.


Шанувальники заповнили розділ коментарів, щоб поділитися своїми думками про її образ. «Це вбрання і це шоу», написав один, а інший додав: «Чому в мене тече слинка?». Хтось інший прокоментував: «Ви така красива...».


Ліпа також зробила чорний манікюр і в ризикованому вбранні продемонструвала свої витончені татуювання та скульптурну фігуру на повну. 


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter