Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Хлої Кардашьян звинувачують у використанні препарату для схуднення

Факти

Степан СЕМКІВ
06 вересня 12:09
268
Джерело: Газета "Життєві історії"

Хлої Кардашян скинула 80 фунтів ваги

Хлої Кардашьян звинувачують у використанні препарату для схуднення
Секрети зірки сімейства Кардашьян

Життєві історії

 

 

На початку цього року Хлої Кардашьян розповіла, як їй вдалося скинути 80 фунтів після народження доньки Тру Томпсон 2018 року. 40-річна зірка реаліті-шоу приписує це своєму способу життя до вагітності та змінам у раціоні харчування, які дозволили їй без особливих зусиль скинути зайві кілограми, оскільки після пологів вона важила понад 200 фунтів.


В одному з епізодів подкасту She MD у травні засновниця Good American поділилася, що її методика передбачала усунення з раціону всієї газованої води. Незважаючи на це зізнання, багато шанувальників у соціальних мережах заявили, що не вірять, що вона говорить усю правду, оскільки переконані: вона, як і багато інших знаменитостей, вживала суперечливий препарат для схуднення «Оземпік».


Мама двох дітей мовила: «Мені знадобилося багато часу, щоб тренувати себе, і коли я завагітніла Тру, я важила 204 фунти (92,5 кг), коли народжувала». Кардашьян продовжила: «Мені знадобилося стільки років, щоб зробити це вперше, але оскільки у мене були всі інструменти в моєму арсеналі, я знала, що робити, і я насправді втратила свою вагітну вагу значно швидше, ніж коли-небудь втрачала свою звичайну вагу. Я так пишалася собою, що зробила це двічі».


Шанувальники Хлої попрямували до розділу коментарів до посту, щоб поділитися своїми думками. «Вона не згадала про свого особистого тренера, особистого шеф-кухаря, Ozempic», написав один з них, а інший вигукнув: «Будь ласка, скажи Ozempic». Хтось ще підхопив: «Хтось справді в це вірить?»…

 


Це не перший випадок, коли Кардашьян стикається з чутками та претензіями щодо Ozempic. У січні 2023 року вона поділилася в IG фотографіями з обкладинки журналу Sorbet, на яких оголила прес і продемонструвала свою підтягнуту фігуру.


Під час того ж подкасту Кардашьян також зізналася, що вона «мала зайву вагу більшу частину свого життя» і сказала, що страждає від того, що є «емоційною їдкою». Вона також поділилася, що спочатку їй було важко відмовитися від шкідливої їжі. Кардашян продовжила: «На це пішли роки. Я завжди була навіть пухкенькою, спортивною. Я завжди займалася спортом, я ніколи не була у формі. Я більше займаюся їжею, тому що я рішуча, тому мені довелося перевчити свій розум щодо того, що я можу їсти [і] чого не можу їсти». Щодо її нинішніх спортивних тренувань, вона сказала: «Якщо я готуюся до зйомок, я займаюся пілатесом і тренуваннями».


 «Піца моя слабкість. Але тепер, коли я перебуваю в іншому стані, я ніколи не з'їм цілу піцу», зізналася вона. «Але це перенавчання вашого мозку. Якщо ваш мозок не тренується разом з вашим тілом, то ви не робите [нічого], це не має значення», мовила Хлої. 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter