Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Хелсі висловила повагу своїм шанувальникам і розповіла про перебіг хвороби

Люди

Степан СЕМКІВ
07 червня 15:38
190
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Хелсі та її захворювання

Хелсі висловила повагу своїм шанувальникам і розповіла про перебіг хвороби

Життєві історії

 

 

Хелсі нещодавно поділилася з шанувальниками, що вона вже кілька років бореться із захворюванням сполучної тканини, що проявляється ураженням деяких органів та систем, а також із рідкісним лімфопроліферативним захворюванням.


У тексті для свого останнього синглу The End 29-річна номінантка «Ґреммі» розповіла про свої проблеми зі здоров’ям, та лише цього тижня вона оприлюднила конкретні діагнози.


Незважаючи на важкий шлях, хітмейкерка Without Me (справжнє ім’я Ешлі Ніколетт Франджипейн) висловила вдячність своїм шанувальникам за підтримку, яку вони їй дали.


У дописі в інстаграмі для своїх 31,4 мільйона підписників цього тижня Хелсі написала: «Дякую вам за неймовірну кількість любові до The End і підтримку, яку ви мені показали з моменту його релізу. Я тримаюся добре, хоча не була впевнена, що писатиму про це».


«2022 року мені вперше поставили діагноз вовчак, а потім рідкісне Т-клітинне лімфопроліферативне захворювання. Обидва захворювання зараз лікуються або в стадії ремісії, і обидва вони, ймовірно, залишаться протягом усього мого життя», написала співачка.


Medline пояснює, що це аутоімунне захворювання виникає, коли імунна система помилково атакує здорові тканини в організмі. Лімфопроліферативні розлади охоплюють набір захворювань, які стимулюють нерегульоване відтворення лімфоцитів, які є формою білих кров’яних тілець.


Виконавиця Closer завершила своє звернення до шанувальників на позитивній ноті: «Після важкого початку я поволі взяла все під контроль за допомогою дивовижних лікарів. Через два роки я почуваюся краще, і я дуже вдячна. Знову візьмуся до музики, за якою скучила. Прагну повернутися туди, де можна співати і кричати від серця».


Остання пісня Хелсі розкриває опис жахливих останніх кількох років із візитами до лікарів і безперервною агонією. Шанувальники не припиняють хвалити Хелсі за її «відкритість» і пишуть про це в розділі коментарів під її останніми публікаціями в інстаграмі.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter