Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гвінет Пелтроу розповіла про ймовірне повернення в кіно

Люди

08 листопада
300

Зірка обіцяє повернутися на екрани за однієї умови

Гвінет Пелтроу розповіла про ймовірне повернення в кіно

ЗІРКИ КІНО

 

 

 

Гвінет Пелтроу вчора завітала на відкриття нового флагманського магазину Swarovski на П’ятій авеню в Нью-Йорку.


51-річна засновниця Goop прийшла в елегантній білій сукні-бюстьє без рукавів, яка розширювалася внизу. Зірка поєднала шикарний образ із парою білих туфель на підборах і наділа як аксесуар кришталеві ланцюжки.

Мати двох дітей показала свої прямі світло-русяві коси з проділом посередині. Актриса зробила вибір на користь ніжного гламуру, лише трохи рум’ян на щоках і чорної туші.

 

Гвінет не знімалася майже чотири роки, оскільки розвиває бренд Goop. Під час заходу вона розповіла про одну людину, яка може переконати її повернутися на великий екран. Це партнер із фільму "Залізна людина" — Роберт Дауні-молодший. "Я вважаю, що Роберт Дауні-молодший, імовірно, завжди міг би мене повернути", — розповіла зірка.


Упродовж багатьох років у пари склалася тісна дружба, коли Пелтроу зіграла роль Пеппер Поттс разом із персонажем супергероя Марвел Дауні-молодшого. Спочатку у фільмі "Залізна людина" 2008 року та закінчуючи всіма його сиквелами та фільмами "Месники".


Коли папараці запитали її, чи намагатиметься вона навчити інших витончено старіти, зірка відповіла: "Я, мабуть, спробую, знаючи себе. Проте я можу просто зникнути і ніхто мене більше не побачить".


"Мій син і пасинок старшокласники, й іноді мені здається, що навчання в коледжі — це робота на повний робочий день", — продовжила вона, згадуючи свого 17-річного сина Мозеса, якого вона виховує зі своїм колишнім чоловіком Крісом Мартіном. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter