Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гвінет Пелтроу розкритикувала сучасні фільми про супергероїв

Люди

Назар КОЛОДІЙ
22 березня 14:01
473
Джерело: Газета "Життєві історії"

Думка зіркової актриси

Гвінет Пелтроу розкритикувала сучасні фільми про супергероїв

Життєві історії

 

 

Гвінет Пелтроу, американська акторка та співачка, лауреатка премії «Оскар», розкритикувала фільми про супергероїв за брак оригінальності. Вона виступила в YouTube-ток-шоу Hot Ones. Актриса пішла з Marvel 2019 року. Гвінет сказала, що нині більше уваги приділяють кількості, ніж якості.

 

Ведучий 37-річний Шон Еванс попросив її поділитися своїми думками щодо коментаря режисера американської фантастики Корда Джефферсона під час церемонії вручення «Оскара», який закликав Голлівуд інвестувати в менші й незалежні проєкти. 51-річна Пелтроу погодилася, зазначивши збільшення кількості фільмів про супергероїв і зниження «якості, конкретності чи реальної точки зору». На її думку, варто створювати більше фільмів з оригінальними сюжетами. 

 

 

Зірка також сказала, що фільми, над якими вона працювала в минулому, не отримають «зеленого світла» сьогодні. «Я оглядаюся на деякі фільми, в яких знімалася у 90-х, і думаю, що зараз їх просто не зняли б». Акторка наголосила, що незалежні фільми допомагають збільшити «розмаїття мистецтва» порівняно з блокбастерами.

 

Нагадаємо: раніше Пелтроу зіграла знамениту роль Пеппер Поттс, коханої Роберта Дауні-молодшого, у фільмах «Залізна людина».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter